Referentie

Steenstraat 106, Arnhem

By 2 maart 2020 juli 7th, 2020 No Comments

Winkelpand recht tegenover het Station Velperpoort in de bekende Steenstraat beschikbaar. Lees verder voor de volledige omschrijving van dit object…

Te huur:

Steenstraat 106 6828 CP Arnhem.
Tegenover het Velperpoortstation.

Algemeen:

Deze 56 m² winkelruimte (thans spelletjeswinkel) bevindt zich op een van de meest populaire winkellocaties in Arnhem. De aangrenzende opslagruimte van 46 m² kan aan de winkelruimte toegevoegd worden.

Ligging:

De Steenstraat ligt direct tegen het centrum van Arnhem aan en deze winkel ligt op slechts 50 meter lopen vanaf station Velperpoort. Het is een druk bezochte winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod alsmede veel ambachtelijke winkels met versproducten. Deze straat is een begrip in de regio en onderscheidt zich van de in het centrum gelegen winkelstraten.

Bereikbaarheid:

De winkels in de Steenstraat zijn met de auto goed te bereiken. Er zijn parkeer mogelijkheden, dit in tegenstelling tot het wandelgebied in het centrum. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is optimaal door het nabij gelegen treinstation en de bushaltes aan beide kanten van de Steenstraat.

Vloeroppervlakte:

Winkel 56 m²
Opslag/ Productieruimte 46 m²
Kelder/ Opslag 55 m²

Indeling:

Zie plattegrondtekeningen.

Opleveringsniveau:

Casco en in de huidige staat.

Beschikbaarheid:

Per 1 augustus 2020 of nader overeen te komen.

Huurprijs:

Bedraagt per maand € 1.390, – exclusief 21% BTW. Gas, elektra, water dient met eigen leverancier te worden geregeld. (Eigen meters)

Huurtermijn:

5 jaar.

Zekerheidstelling:

Borg ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met 21% BTW.

Huurindexatie:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenindexcijfer (CPI) De reeks CPI-alle huishoudens (basisjaar 2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. Huurovereenkomst: Op basis van het standaardmodel winkelruimte van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed in de zin van artikel 7:290 BW.